Ruoveden laivaranta

Ruoveden laivaranta

RUOVESI | Ruoveden kirkonkylän liikennelaiturilta on höyrylaivayhteys s/s Tarjanteella Tampereelle ja Virroille. Laivarannan yhteydessä toimii monipuolisesti palveleva venesatama. Tarjolla on mm. polttoaineen jakelupiste, septityhjennys, vesipisteet, wc:t ja suihkut, sekä noin sata venepaikkaa. Laivarannan vieressä on uimaranta, jossa on 9-metrinen hyppytorni. Kesäisin rantaravintola ja ravintolalaiva tarjoavat ravintolapalveluita. Rannan tuntumassa käsityöpuoti Rantamakasiini. Ruoveden laivaranta on palveleva ja viihtyisä. Tule ja nauti Suomen kesästä! •
Kuva: Nuutinen/Pirilä

Laivarannantie 5, 34600 Ruovesi
p. 03 486 111
www.ruovesi.fi  |  www.ruovesipalvelee.fi

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Covid-19 INFO

Matkalla Suomen Sydämessä pääset nauttimaan vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Järjestelyissä on huomioitu kulloisetkin rajoitukset, suositukset sekä suojaustarpeet.

Covid-19-viruksen aiheuttamat rajoitustoimenpiteet voivat tuottaa sivustossa esitettyyn tarjontaan muutoksia tai peruutuksia, jotka eivät välttämättä heti tule esiin kaikissa annetuissa tiedoissa. Tarkista ajantasainen tilanne tapahtumien järjestäjiltä ja palveluiden tuottajilta.