Isojärven kansallispuisto

Isojärven kansallispuisto

JÄMSÄ | Isojärven kansallispuiston alueella on vaelluspolkuja yhteensä 30km. Myös melonta on mahdollista puistossa. Kansallispuisto sijaitsee Isojärven etelärannalla ja siihen kuuluu yli 20 saarta. Maisemat vievät sinut aikamatkalle kauas menneisyyteen. Luontopolut, merkityt reitit, lukuisat taukopaikat ja laavut mahdollistavat päiväretkien lisäksi myös yön yli kestävät retket. Heretyn kämpällä toimii kesäkahvila, josta saa retkivinkkejä ja voi ostaa pientä suolaista ja makeaa sekä matkamuistoja. Kahvilasta voi myös vuokrata Kalalahden soutuveneitä ja Heretyn majoitustiloja. Seudun ohjelmapalveluyrittäjät järjestävät puistoon opastettuja vaellusretkiä ja melontapalveluja.

Lisätietoja Isojärven kansallispuistosta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Covid-19 INFO

Matkalla Suomen Sydämessä pääset nauttimaan vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Järjestelyissä on huomioitu kulloisetkin rajoitukset, suositukset sekä suojaustarpeet.

Covid-19-viruksen aiheuttamat rajoitustoimenpiteet voivat tuottaa sivustossa esitettyyn tarjontaan muutoksia tai peruutuksia, jotka eivät välttämättä heti tule esiin kaikissa annetuissa tiedoissa. Tarkista ajantasainen tilanne tapahtumien järjestäjiltä ja palveluiden tuottajilta.