Wanhan Witosen melontareitti

Wanha Witonen

JÄMSÄ | Wanhan Witosen melontareitti kulkee Petäjävedeltä Koskenpään, Jämsänkosken ja Jämsän keskustan kautta Päijänteelle. Pituutta reitille kertyy 75 km, mutta reitillä on myös lyhyempiä osuuksia päiväretkiä varten. Merkityn reitin varrella on pieniä koskia sekä virtapaikkoja, järviä ja jokiosuuksia. Wanhan Witosen rannoilla on levähdyspaikkoja, nähtävyyksiä, majoitusta sekä ravintoloita. Jämsän seudun melontaoppaat järjestävät melontaretkiä ja vuokraavat melontakalustoa melontareiteille. Wanha Witonen soveltuu kaiken ikäisille ja kuntoisille melojille ja soutajille.

Lisätietoja Wanhan Witosen melontareitistä

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Covid-19 INFO

Matkalla Suomen Sydämessä pääset nauttimaan vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Järjestelyissä on huomioitu kulloisetkin rajoitukset, suositukset sekä suojaustarpeet.

Covid-19-viruksen aiheuttamat rajoitustoimenpiteet voivat tuottaa sivustossa esitettyyn tarjontaan muutoksia tai peruutuksia, jotka eivät välttämättä heti tule esiin kaikissa annetuissa tiedoissa. Tarkista ajantasainen tilanne tapahtumien järjestäjiltä ja palveluiden tuottajilta.