HimosLomat Oy / Himos keskusvaraamo

Himoslomat Oy / HimosHoliday Oy

JÄMSÄ | Vapaa-ajankeskus Himos tarjoaa ohjelmaa ympäri vuoden kaikenikäisille. Lomailet kotoisissa tunnelmissa omassa vuokrahuvilassa ja samalla aistit Himoksen kansainvälisen ilmapiirin. Järven rannalla Himosvuoren kupeessa löytyy vapaa-ajan tekemistä monipuolisesti niin aktiivilomailijoille kuin omasta rauhasta nautiskeleville.

Himoksella hyväntuulinen meininki on taattu. Eteläisen Suomen suurin talviurheilukeskus Himos ja sen 26 laskettelurinnettä sekä lähes sadan kilometrin latuverkosto palvelevat laskettelijoita ja hiihtäjiä. Talvella voi harrastaa monia muitakin lajeja, kuten suosittuja moottorikelkkasafareita, koiravaljakolla ajoa ja eksoottista jääuintia.

Kesällä Himos on musiikkifestivaalien paratiisi. Aktiivilomailijoille kesäinen Himos tarjoaa esimerkiksi kalastus- ja patikointiretkiä ja mönkijäsafareita sekä täysmittaisen golfkentän. Viihtymisen kruunaa Himos Areenan bileviikonloput talvikaudella sekä kesäkauden lukuisat tapahtumat, eloisa ravintolamaailma sekä seudun monipuoliset shoppailumahdollisuudet.

Himosvuoren takamailla, Hirvikartanossa, sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata hirvet, täpläkauriit ja porot silmästä silmään ja päästä jopa pussaamaan niitä! •

Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
p. 020 711 9200
www.himoslomat.fi  |  himoslomat@himoslomat.fi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn