Oriveden Suvi

Oriveden suvi 2020

ORIVESI | Orivesi on kauneimmillaan kesällä. Kulttuurikaupunkimme lukuisat konsertit, näyttelyt ja tapahtumat jatkuvat kesäkuun alusta syyskuun alkuun. Mukana Oriveden Suvessa ovat Taidekeskus Purnu, SuviDesign, Leporannan Taidekeskus sekä Rönnin Kesäteatteri, unohtamatta toukokuusta syyskuuhun jatkuvia tanssi-iltoja Rönnin huvikeskuksessa. Taitokeskus Orivedestä hankit ihanat kädentaitotuotteet ja lahjat. Oriveden SuviOpisto tarjoaa kesääsi inspiroivia, kulttuurisisältöisiä kursseja ja luentoja. Ota siis hyöty ja huvi – koe Oriveden Suvi! •

PL 7, 35301 Orivesi
p. 040 596 3087
www.orivedensuvi.fi  |  pia-maria.ahonen@orivesi.fi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Covid-19 INFO

Matkalla Suomen Sydämessä pääset nauttimaan vastuullisesti ja turvallisesti tuotetuista palveluista. Järjestelyissä on huomioitu kulloisetkin rajoitukset, suositukset sekä suojaustarpeet.

Covid-19-viruksen aiheuttamat rajoitustoimenpiteet voivat tuottaa sivustossa esitettyyn tarjontaan muutoksia tai peruutuksia, jotka eivät välttämättä heti tule esiin kaikissa annetuissa tiedoissa. Tarkista ajantasainen tilanne tapahtumien järjestäjiltä ja palveluiden tuottajilta.